Apotea – Handla mediciner med mobilen!

Bild på Apotea

Internetapoteket Det webbaserade apoteket Apotea är en favorit i Sverige. I mer än ett decennium har de drivit internetapotek, vilket gör dem till ett säkert alternativ för kunderna.

Lär dig mer om Apotea och vad de har att erbjuda kunderna i det här inlägget. Vi går igenom hur man handlar hos dem och hur man kan komma i kontakt med dem om det finns några frågor eller problem.

Receptbelagda läkemedel kan köpas här.

Receptbelagda läkemedel kan köpas här.

Apotea tillhandahåller receptbelagda läkemedel, vilket är ett måste för ett onlineapotek. Det enda du behöver göra är att logga in med ditt BankID för att få tillgång till dina mediciner.

Därefter kontrollerar du “mina recept” för att upptäcka vilka mediciner som finns tillgängliga för köp. Recept för dina barn och andra personer som du har laglig behörighet över kan också visas. Apotekare kommer att utvärdera recept för barn som är 13 år och äldre så att du också kan läsa deras recept. Något som annars inte skulle vara möjligt.

För att köpa receptbelagda läkemedel lägger du dem helt enkelt till i din varukorg och fortsätter med kassaprocessen. Det kan finnas ett begränsat antal leveransalternativ beroende på vilken typ av läkemedel du köper.

Mediciner utan recept samt andra artiklar

Många receptfria läkemedel finns tillgängliga till ytterst rimliga kostnader hos Apotea. Onlineköp av allergimediciner, näringstillskott och huvudvärkspiller är vanligtvis billigare än köp i butik. Dessutom är rabattkoder vanligtvis tillgängliga. Då får du ett ännu lägre pris.

Apotea har samma produkter som ett traditionellt apotek. I allmänhet är deras urval mer omfattande än på ett typiskt apotek. Dessutom är det både tidsbesparande och praktiskt att handla hemifrån.

Kosmetika, babyartiklar samt mat och dryck är bara några av de saker du hittar hos Apotea. Genom att välja en kategori och sedan en underkategori kan du snabbt begränsa alternativen. Nedan följer några av de olika alternativen på webbplatsen:

  • Allergi
  • Djur
  • En persons händer och fötter
  • Intimt
  • Det finns svårigheter med sömnen.

Prata med Apoteas kundtjänst.

Att komma i kontakt med Apotea är möjligt på olika sätt. Ring dem om det är det kommunikationssätt du föredrar, eller mejla dem om det är bekvämare. Apotea har också ett forum där du kan se andras frågor och Apoteas svar. Det är en stor fördel.

Hur man handlar i en butik

När du loggar in kan du välja och lägga receptbelagda läkemedel i din kundvagn. Därefter kan du gå igenom resten av utbudet och välja något som intresserar dig. Gå till kassan när du har avslutat köpet. Det är här du kan ange dina personuppgifter, inklusive din e-postadress och ditt postnummer.

Ett leveransval kommer att visas för dig vid det tillfället. Apotea erbjuder en mängd olika leveransalternativ, bland annat hemleverans, leverans till en butik och leverans till en förvaringscontainer. På så sätt kan du välja det tillvägagångssätt som fungerar bäst för dig. En mängd olika fraktalternativ finns tillgängliga beroende på din plats och den produkt du köper. I den här fasen kan du också kontrollera den beräknade leveranstiden.

Nu kommer betalningen, som antingen kan göras med Klarna eller med kreditkort. Med Klarna har du möjlighet att betala med banköverföring, Swish eller kreditkort. Du kan handla med förtroende hos Apotea eftersom de endast använder säkra betalningsmedel.

Din beställning kommer att skickas så snart som möjligt när du har slutfört betalningsprocessen för ditt önskade betalningssätt. Hur lång tid det tar för din beställning att komma fram beror på vilken typ av leverans du valt och apotekets arbetsbelastning. Du kommer att meddelas via e-post när ditt paket har skickats och få en spårningslänk så att du kan hålla koll på hur det fortskrider.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *